Bolognese i Bologna

Turen fra Certaldo til Bologna var en lidt mere besværlig tur end vi havde forventet. Vi kom nemt fra Certaldo til Firenze og fandt en rute imod Bologna. Problemet var dog at vi missede en station og stod af for sent. Vi anede dog ikke at vi allerede have været forbi Prato Centrale hvor vi skulle af, så vi kørte videre den samme vej og fandt først ud af at vi var på afveje senere. Da vi så stod af for at køre tilbage skulle vi vente 30 min på toget tilbage og da vi endelig kom til Prato Centrale skulle vi vente 50 min.

I Bologna havde vi fundet et billigt hotel, som vi fandt forholdsvis hurtigt. Der var ikke noget prangende over hotellet, men det var fint og vi fik morgenmad med i prisen.

Den første aften gik vi lidt rundt i byen og Simon fandt en butik kun bestående af automater, hvor man kunne købe nærmest alt.

Dagen efter gik vi rundt for at se byen, vi så nogle forskellige ting, men der var ikke så meget at se på. Vi var begge lidt trætte så vi tog tilbage til hotellet efter at have gået rundt og der slappede vi af. Hele dagen havde været været fint, lidt overskyet, men ellers sol. Da vi havde været på hotellet i et stykke tid begyndte det dog at regne og det er nu kun i Pisa at vi ikke har oplevet regn.

Om aftenen fandt vi et sted hvor vi kunne få pasta bolognese(opkaldt efter byen) og vi fandt et hotel at sove på dagen efter i Torino. Det kostede normalt 360 euro for 2 nætter for 2, men vi fik det til kun 98 euro, så vi skal bo rigtig luksus i de næste 2 dage.

Leave your comment