De’ nice i Nice

Fra Torino tog vi til Nice, hvor vi skulle have en enkelt overnatning.

Fra Torino to vi toget imod Ventimiglia, hvor vi skulle skifte i Cuneo. Fra Ventimiglia går der et tog til Nice, som vi tog.

I Nice skulle vi bo på endnu et hostel, men navnet sagde hotel. Det føltes dog mest som et hostel, da vi ikke have vores eget rum og der var ingen morgenmad med i prisen.

Vi havde uheldigvis valgt at reservere på den forkerte dag, men det var ikke noget som vi fandt ud af før vi havde fået os placeret i et rum og var gået til stranden. Der var heldigvis ikke noget problem med det og vi skulle ikke flytte rundt/finde noget andet.

I Nice tog vi til stranden for at nyde det gode vejr, som er kommet tilbage. Det var lækkert selvom der ikke var en sandstrand, men sten. Vi var der til solen forsvandt bag bygningerne, hvorefter vi tog tilbage til hostellet, for at finde ud af hvad vi gjorde med den forkerte reservation.

Om aftenen gik vi igen rundt i Nice og så lidt på byen. Den var mere interessant end Torino og vi så nogle holde en form for mest på gaden, hvor de dansede rundt til musik de selv havde med.

Vi endte med at spise på KFC, hvilket jeg aldrig har prøvet før og derfra gå nogenlunde direkte i seng, da vi skulle af sted tidligt om morgenen.

Leave your comment