Det skæve tårn i Pisa

Vi havde kun 1 dag i Pisa, da vi havde fundet et hostel mellem Pisa og Firenze som lød rigtig hyggeligt. Turen fra Genoa til Pisa var dog heller ikke særlig lang(kun 3.5 timer) så vi brugte ankomst dagen til at kigge på byen og finde det skæve tårn.

Vi valgte at tage en sightseeing bus rundt i byen og fik set hvad der var værd at se plus en del mere. Det skæve tårn er virkelig skævt, der var pænt mange mennesker der. Efter at have taget nogle billeder af tårnet og fået noget at spise og drikke, tog vi videre med sightseeing bussen og så lidt andre ting. De har både Da Vinci, Galilei og Fibonacci gader og monementer. Byen har haft sin storhedstid for mange hundrede år tilbage og mange af monomenterne var desværre blevet delvist eller helt ødelagt under anden verdenskrig.

Om aftenen tog vi på en bar for en buffet og en fest, men der skete ikke det store og efter vi havde spist var alle drikkevarerne rimeligt dyre. Så vi var der bare til maden og fik en drink og en øl og tog tilbage til hostellet.

Tilbage på hostellet endte vi på vores værelse, hvor vi mødte de 4 andre der boede samme sted. Vi sad og snakkede med dem og vi besluttede at gå nedenunder i fællesområdet sammen med de andre. Det var rigtig hyggeligt, men alle var trætte så det endte med at blive en lidt tidligt.

Leave your comment