Guided tur i Barcelona

Turen fra Montpellier til Barcelona var simpel. Et tog til Port Bou og derfra direkte til Barcelona. Vi havde lidt problemer med at finde hostellet, da vi ikke kunne finde et kort, hvor vi kunne se hvor vi var, men da vi fandt den rigtige gade var det ikke noget problem.

Hostellet er rigtig fint og vi har endelig fået vasket vores tøj, som trængte rigtig meget til det.

Den næste dag mødtes vi med Oana, som er i praktik i Barcelona. Hun havde hele dagen fri, så hun kunne vise os byen. Vi startede med at tage til stranden, da vi virkelig godt kunne bruge noget afslapning på en strand efter en masse dage med togture.

Efter et par timer på stranden fandt vi noget at spise til frokost og gik rundt for at se byen. Vi så en katedral og 2 huse lavet af en arkitekt med navnet Gaudi. Gaudi har også designet en kirkelignende bygning i Barcelona, som dog ikke er færdig endnu og vi så også denne ”byggeplads”.

Rundtturen i Barcelona sluttede igen på stranden hvor vi var indtil solen ikke længere kunne ramme stranden og gemte sig bag bygningerne i Barcelona.

Vi tog herfra imod Barcelonas store springvand, som hver aften spiller musik, lyser og laver forskellige springvandsudtryk. Vi spiste aftensmad i et storcenter tæt på springvandet og tog derefter hen for at se selve springvandet.

Herefter skiltes vi igen med Oana og tog tilbage til hostellet for at få os noget velfortjent søvn.

Leave your comment