Turen hjem: Barcelona – Valence

Turen hjem starter i Barcelona, hvor jeg havde en enkelt overnatning. Jeg skal dog ret langt dagen efter og må stå op ved 7-tiden for at være sikker på at kunne nå det første tog.

Første strækning er fra Barcelona til den franske by Valence, hvor jeg skal bo hos en hos en franskmand(kvinde), som jeg har snakket med på siden CouchSurfing.com. Turen tager omkring 10 timer og jeg skal skifte tog i Cerbere, Perpignon, Montpellier og Avignon.

I Valence prøvede jeg for første gang CouchSurfing. Jeg skulle bo hos en 32-årig portugiser, som dog var både først og opvokset i Frankring. Hun kom og hentede mig på stationen i Valence og viste mig hendes lejlighed. Vi snakkede om min tur og om hendes oplevelser med CouchSurfing, og jeg fik aftensmad der. Herefter fik jeg en rundtur i Valence, hvor jeg fik set lidt af byen, men jeg havde ikke så meget tid der. Det var rigtig hyggeligt og mindede lidt om at bo på det hostel vi havde i Marseille, dog var det endnu mere personligt, da jeg jo var alene. CouchSurfing er helt sikkert noget jeg vil gøre igen og det kunne også være sjovt at have andre overnattende hos mig.

Leave your comment