jQuery: Nu kan jeg også javascript!

jQuery er virkelig let at bruge og lære, så nu kan jeg også javascript.

Jeg har længe prøvet på at lære javascript, men har ikke rigtig taget mig sammen, og når jeg endelig har leget lidt med det, er det endt i et eller andet der kun virker i firefox, og som ikke rigtig giver nogen mening.

Problemet med at være webudvikler og ikke kunne javascript har for mig ikke været de store, jeg har bare undgået det. Jeg kom dog på et problem, da jeg skulle rette et system til, som indeholdt en  masse javascript. Jeg kunne godt rette småting i det, men jeg havde ingen anelse om hvad jeg gjorde galt, når det ikke virkede.

På grund af at også studere informatik på AAU, er jeg blevet gratis medlem af Prosa, og derigennem så jeg et tilbud om et jQuery foredrag(hvad jQuery var vidst jeg kun lidt om, men det var noget med javascript vidste jeg.), og tænkte at jeg da lige så godt kunne prøve, da jeg samtidig ville få gratis aftensmad oven i det gratis foredrag.

Kurset var rigtig godt, og jeg fik en ordentlig start på jQuery, som gør javascript til en leg. Så nu kan jeg også lave smarte sider, hvor der ikke skal loades en masse hele tiden.

Foredragsholderen var Lau fra IOLA.

Comments (One Response)

Leave your comment